BLAGDANSKI POKLON ZA ZDRAVU KOŽU

 

08.12.2015

Ovih blagdana poklonite sebi i najdražima glatku i zdravu kožu: ELICINA+ Eco kremu.

Pitate se zašto pokloniti Elicinu?

 

U nastavku pročitajte recenziju...

Poklonite Elicina+ Eco kremu

RECENZIJA ŠMINKERICA.COM(Autorica: BabyDoll 30.11.2015)

 

Isprobala sam Elicina+ ECO kremu koja ima posebnu hidratantnu formulu za normalnu i suhu kožu te je posebno efikasna protiv bora. Koristi se i za njegu vrata i dekoltea te protiv ožiljaka od akni kod normalne i suhe kože.

Elicina krema je bez parabena, bez mineralnih ulja, bez silikona, bez parafina, bez boja, bez mirisa. Ambalaža je čvrsta i kvalitetna, na pumpicu koja omogućava precizno doziranje proizvoda. Za jedno korištenje (lice, vrat i dekolte) potrebna su samo dva lagana pritiska pumpicom.  Miris je neutralan, vrlo je lagan i brzo nestaje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tekstura je vrlo gusta, ujedno nekako baršunasta. Bijele je boje koja razmazivanjem, kako se krema upija u kožu, nestaje. Za jedno korištenje potrebno je jako malo kreme i zaista se ne smije pretjerati jer je za dobar učinak dovoljan samo tanak sloj. Krema se trenutačno upija u kožu, ne ostavlja nikakav film, nije niti malo masna. Zapravo kao da daje mat, baršunast efekt koži. Također se odmah osjeti mekoća kože. Super je kao podloga za makeup.

 

Učinak nije vidljiv odmah, za ovu kremu potrebno je zaista predano pratiti rutinu i koristiti ju dva puta dnevno, ujutro i navečer. Preporučljivo je jednom tjedno napraviti piling kože, tako će se brže pokazati rezultati i bit će jači. Ova krema se također može koristiti na području oko očiju.

 

Problemi moje kože, na koje sam ciljala korištenjem ove kreme, su mrlje i ožiljci od prištića te suhoća i prve borice. Jako sam zadovoljna rezultatima. Moram odmah reći da mi ova krema nije pomogla s aknama (zadnjih par mjeseci sam zbog stresa dobila prištiće), ali je itekako pomogla da one ne ostave mrlje, odnosno ožiljci su puno brže prolazili, a bili su oni doslovno ljubičasti, od dubokih, dosadnih, bolnih potkožnih prištića. Što se tiče suhoće, ova krema je jako lijepo hranila moju kožu. Taj učinak se mogao vidjeti već nakon nekoliko korištenja, koža je bila mekša na dodir i glađa. Perutanje oko nosa se smanjivalo i nestalo. Učinak na borice postao je vidljiv nakon nekoliko tjedana, osobito na području oko očiju.

 

Koža je bila glađa i izgledala zategnutije. Moram spomenuti da sam kremicu posudila i mami koja ima jako osjetljivu kožu i bila je oduševljena učinkom, krema je posvijetlila i ujednačila ten, jako kvalitetno njegovala i učinila bore manjima.

 

Preporučila bih ovu kremu osobama normalne, suhe, osjetljive kože, kao i osobama zrele kože. Ima lijep baršunast efekt pa bi bilo dobra i onima s lagano mješovitom kožom. Najbitnije je što neće izazvati iritacije kod osoba jako osjetljive kože. Klasična Elicina ECO krema namijenjena je osobama izrazito masne, aknama sklone kože, ako je izazivala crvenilo, to je znak da je koža zapravo suha i osjetljiva i tu se onda preporučuje Elicina + ECO krema pa pazite pri izboru između dvije verzije kreme.

 

Moja ocjena za Elicina+ ECO kremu je 4.5, rezultatima sam zaista zadovoljna, lijepo hrani suhu kožu, perutanja nestaju, a ožiljci i mrlje puno se brže smanjuju. Kod starih ožiljaka trebat će nešto duži period korištenja kreme da bi se vidjeli rezultati. Sviđa mi se što je pakiranje količine 50 ml što će potrajati jako dugo jer je za korištenje potreban samo tanak sloj kreme. Savjet koji bih vam dala je da ovu kremu koristite redovito, prema uputama, jer rezultati će samo tako biti vidljivi, također za prve prave rezultate pričekajte 3 do 4 tjedna. Što se krema duže koristi, rezultati su bolji.

 

 

Recenziju možete pročitati i na linku: http://www.sminkerica.com/kozmetika/elicina-eco-krema-2/

Elicina recenzija
Elicina recenzija

NAJZANIMLJIVIJE OBJAVE