UPS! UHVAĆENI U KOPIRANJU

 

23.04.2015

Odavno samo shvatili da živimo u vremenu i prostoru gdje je poslovna korektnost rijetka pojava, a kvaliteta ponuđenih proizvoda upitna. Ali, koliko daleko neki idu?

 

Već se duže vrijeme na facebooku reklamira krema od puža s našim tekstovima, ali ovi su otišli korak dalje:  „gel od puža“ sa doslovnim COPY-PASTE tekstom s naše stranice. Jedina je razlika što umjesto „Elicina je....“ piše njihovo ime.

I to ne samo u predstavljanju proizvoda na njihovoj stranici, već na AMBALAŽI!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na dnevnoj nam se bazi javljaju i oni koji su kupili „nekakav gel od puža“ i pitaju zašto im ne djeluje, zašto imaju lošu reakciju...? Na pitanje koji je sastav tog proizvoda koji mažu(na lice!), nemaju odgovor.  

 

Saznajte!

 

U 21. stoljeću kada se možete informirati o svemu, saznajte što stavljate na lice.

Saznajte postotak Helix Aspersa Muller Extract (Snail Secretion Filtrate) u kremi. Ukoliko ima dodan Allantoin, to samo znači da je dodan laboratorijski i da u dotičnoj kremi puževe sluzi gotovo i nema(prirodni se allantoin nalazi u samom sastavu puževe sluzi).

 

Kako da Vam mi pomognemo? Obratite se onima koji su Vam takav proizvod prodali.

 

Da li ste ikada vidjeli učinkovitu kremu koja je na svjetskom tržištu 20 i više godinama u ponudi na portalima s popustima(crno jaje, megapospusti, ponuda dana, tendi...)? Mi nismo.

 

Naš odgovor plagijatorima:

 

Možete kopirati naše tekstove, ali ELICINU ne možete!

 

Copy-Paste

NAJZANIMLJIVIJE OBJAVE