VRATI KOŽI PRIRODAN IZGLED(izvor: zdravakrava.hr)

19.02.2014

 

Elicina krema sadrži sedam najvažnijih elemenata za dobrobit tvoje kože.

 

Elicina je originalna hranjiva krema sa mukopolisaharidima puža koja sadrži, u prirodnoj i biorazgradivoj formi, sedam najvažnijih elemenata za dobrobit kože - alantoin, kolagen, elastin, glikolnu kiselinu, proteine, vitamine i peptide koji imaju svojstvo purifikacije

 

Elicina krema

 

Elicina krema smanjuje i ublažava ožiljke, tragove nastale od akni, strije, opekline, mrlje, bore i mimične tragove, regenerirajući oštećenja tkiva. Poboljšava i pigmentaciju mrlja te aktivnim čišćenjem pora omogućuje povratak prirodne boje kože. Uklanja odumrle stanice kože, hrani je prirodnim kolagenom i elastinom, izglađuje i omekšava zahvaljujući alantoinu. Dnevna aplikacija za sve vrste kože pomaže u tretmanima akni, strija, sunčanih pjega, bora i ožiljaka. Pakiranje od 40 grama kreme dostatno je za mjesečnu aplikaciju (na zoni kao što je lice) što daje uvid u nesumnjive kvalitete ovog proizvoda.

 

Elicina plus krema

 

Elicina plus krema posebna je formula za osjetljivu i suhu kožu s dodanim hidratizatorima, pogodna je za djecu i odrasle, a posebno pogodna za bore. Istog je sastava kao i Elicina krema.

 

Elicina krema za njegu područja oko očiju

 

Koža oko očiju je posebna, izuzetno tanka (od 0,3 mm do 0,5 mm, dok je koža lica od 1 do 1,6 mm) i slabo zaštićena jer gotovo da i nema hidrolipidnog sloja. Zato je koža oko očiju podložna utjecajima čak četiri znaka starenja: bore, smanjena čvrstoća kapaka, podočnjaci i vrećice oko očiju.Istovremeno je koža kapaka propusnija, isprepletena sa čak dva puta više živčanih vlakana nego na ostalim dijelovima lica i izuzetno osjetljiva na sve negativne utjecaje izvana. Da bismo sačuvali blistav mladenački pogled, važno je da proizvod za njegu područja oko očiju aktivne tvari udružuje s visokom tolerancijom.

Elicina XT intenzivna je njega za sve tipove kože koja uklanja bore, poboljšava tonus kože, briše hiperpigmentacijske mrlje, smanjuje podočnjake, otečenost kapaka i vrećice ispod očiju.

Anti age djelovanje:

  • Smanjuje pojavu bora poticanjem sinteze kolagena

  • Dugotrajan učinak liftinga oko očiju i vrećica ispod očiju

  • Izbjeljuje mrlje već poznatim djelovanjem Hellix Aspersa Muller ekstrakta

 

Elicina Losion za tijelo

 

Elicina losion za tijelo (300 ml) regenerira kožu cijelog tijela zahvaljujući već poznatom ekstraktu Helix Aspersa Muller. Pogodna je za sve tipove kože, bogato je hrani i vlaži te joj njenu prirodnu mekoću.Losion za tijelo možeš koristiti kod iritacije kože nakon depilacije (uraslih dlačica), nakon izlaganja suncu, kod suhe kože tijela ili jednostavno kao sastavni dio dnevne njege nakon tuširanja.

 

Linija proizvoda Elicina

NAJZANIMLJIVIJE OBJAVE