ANA-LEA JANŽIĆ ZAŠTITNO LICE ELICINA HRVATSKA

01.06.2015

 

Kod izbora zaštitnog lica Elicina ECO kreme nije bilo dvojbe: Ana-Lea nas je očarala prirodnom ljepotom i zaraznim osmjehom već kod prve rečenice. Prekrasna, jednostavna djevojka naviknuta na težak scenski make-up, obožava prirodnu kozmetiku i veliko joj je zadovoljstvo što ima priliku podržati brend koji u svojoj 20-godišnjoj tradiciji nudi vrhunsku kvalitetu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VIŠE O ANA-LEI

Ana-Lea Janžić, devetnaestogodišnja djevojka iz Pule, iza sebe ima uspješno bavljenje sportom, glazbom, baletom, što je samo jedan dio aktivnosti s kojima se počela baviti vrlo rano. Već sa trinaest godina nosi najznačajnije revije u Hrvatskoj. Sa šesnaest je godina već proputovala svijet. Kako sama kaže: „U svakom poslu neće izostati rezultati ako ga radite sa željom i upornošću.“    Za nju se može reći da fluidnost i lakoća kojom odiše u komunikaciji s klijentima osvaja na prvi pogled. Zato iza nje stoje mnogi poslovi i klijenti u Engleskoj i Italiji poput SD Yohans Shoes, Haizhen Wanga, Channel 4 UK, Alta Mode, te u Hrvatskoj njeno lice krasi već drugu sezonu kampanje  Modiane...

     Za Ana-Leu se može reći da je djevojka koja je vrlo rano sazrela. Ozbiljnošću koja nije uobičajena za njene vršnjake razgovara o iskustvima i planovima. Pokrenula je vlastiti brend Laardesign , smatrajući da svoju viziju mode i iskustvo može pretočiti u uspješan poslovni poduhvat. Ne sumnjamo u ovu djevojku, tek joj je 19.

Ana-Lea Janžić
Ana-Lea Janžić
Ana-Lea Janžić
Ana-Lea Janžić

NAJZANIMLJIVIJE OBJAVE