top of page
jer tvoja koža zaslužuje original-Elicina4.jpg

Jer tvoja koža zaslužuje
original

PRIRODNA KOZMETIKA
Elicina Hrvatska©_shadow2.png
Elicina Hrvatska_edited_edited_edited.pn

OTKRIJ SVIJET ELICINE

KREMA KOJA JE DONIJELA REVOLUCIJU U SVIJET KOZMETIKE

Prirodna ECO kozmetika sadrži isključivo prirodne sastojke koji potiču i stimuliraju prirodne funkcije naše kože. Zahvaljujući nedostatku sintetičkih tvari poput konzervansa, umjetnih boja ili mirisa, prirodna kozmetika ne opterećuje organizam, a istovremeno štedi naš okoliš.

Anchor 1
jer tvoja koža zaslužuje original-3.jpg

Jedinstven sastav

SADRŽI ČAK 80% PUŽEVE SLUZI
  • Znanstveno potvrđena učinkovitost - kliničke studije obavljene su u bolničkim centrima i objavljene na PubMed-ovim stranicama.

  • U novom originalnom 50 ml pakiranju bočica je opremljena s pumpicom koja ne propušta zrak radi sigurnije primjene, a pomoću koje se precizno može dozirati količina.

Elicina-package2.png
11.jpg

Pregledaj naše proizvode

SVI PROIZVODI SU POTPUNO PRIRODNI

Za razliku od drugih sličnih proizvoda, Elicina sadrži čak 80% Helix Aspersa Muller ekstrakta i znanstveno potvrđenu učinkovitost.

jer tvoja koža zaslužuje original-8.png
Elicina Hrvatska_edited_edited.jpg

Vaša iskustva s Elicinom

TO JE ONO ŠTO NAM JE NAJVAŽNIJE

"Moja ocjena za Elicina+ ECO kremu je 4.5, rezultatima sam zaista zadovoljna, lijepo hrani suhu kožu, perutanja nestaju, a ožiljci i mrlje puno se brže smanjuju. " - komentar sa portala sminkerica.com

jer tvoja koža zaslužuje original-Elicina1.jpg

Konjac spužvica na dar

UZ SVAKU ELICINA KREMU

U ponudi su bijela - za sve tipove kože GRATIS uz Elicina+ Eco kremu i crna - s ekstraktom bambusovog ugljena za masnu i mješovitu kožu GRATIS uz Elicina Eco kremu. 

Elicina konjac spuzvica_edited_edited_edited.png
Abstract Linear Background_edited.jpg

Nikada nisam imala ovako čisto lice...

ISKUSTVA IZ PRVE RUKE

"Koristim Elicina kremu za akne već godinu dana. Nikad nisam imala ovako čisto lice, još uvijek ima ožiljaka ali puno puno manje nego prije godinu dana. Rezultatima sam prezadovoljna. Jako sam zadovoljna Vašom kremom i htjela sam to zadovoljstvo podijeliti sa svima vama" - Kike Budimir

“Zbog specifičnosti posla koji radim morala sam operirati karpalni tunel desne šake i to u travnju 2021. godine. Zahvat je protekao dobro, no ožiljak s kojim sam se suočila, dužine 6 cm, izgledao je prilično ružno. Doimao se otečeno, crveno i veliko i to bas na desnoj ruci. Ipak, žena sam i volim lijepe i njegovane ruke. Prijateljica mi je poklonila Elicinu i dala upute za korištenje. Malu količinu kreme, veličine zrna graška mazati 2x dnevno..." 

"Prije dvije godine imala sam nesreću. Eksplodirala mi je staklena boca i zaradila sam rez na čelu 6 šavova. Odlučila sam testirati Elicinu jer nisam imala što izgubiti. Rez je bio ružan i bilo je jako izvjesno da ću biti “skarface”. Upornim mazanjem svaki dan je bilo sve bolje i tako sam već nakon 15 dana imala blijedi rez, a nakon mjesec dana jedva se vidjelo da je tu bila ružna otečena razrezotina dužine skoro 8 cm. Zato želim sa svima podijeliti ovo iskustvo jer znam kolika je tuga kad imaš ožiljke na licu kojih se ne možeš riješiti." - Jasminka Budišin

Elicina dr_edited.jpg
Elicina ECO serum_shadow.png

Eliksir protiv starenja

ANTI-AGE SERUM

Brzoupijajući eliksir za borbu protiv znakova starenja. Aktivira regeneraciju stanica i vašoj koži vraća sjaj i elastičnost. Za hidratiziranu elastičnu kožu sa smanjenim borama i ujednačenim tonom kože.

Pretplati se na newsletter

10% popust na prvu kupovinu
Hvala na pretplati!
bottom of page