top of page

JER TVOJA KOŽA
ZASLUŽUJE ORIGINAL

Za razliku od drugih sličnih proizvoda, Elicina sadrži 80% Helix Aspersa Muller ekstrakta i znanstveno potvrđenu učinkovitost

OTKRIJ SVIJET ELICINE

krema koja je 1995. godine donijela revoluciju u svijet kozmetike

ECO KOZMETIKA

Prirodna ECO kozmetika sadrži isključivo prirodne sastojke koji potiču i stimuliraju prirodne funkcije naše kože. Zahvaljujući nedostatku sintetičkih tvari poput konzervansa, umjetnih boja ili mirisa, prirodna kozmetika ne opterećuje organizam, a istovremeno štedi naš okoliš

ZNANSTVENO POTVRĐENA UČINKOVITOST

Kliničke studije obavljene su u bolničkim centrima i objavljene na PubMed-ovim stranicama

PAKIRANJE PROIZVODA

U novom 50 ml pakiranju: bočica s pumpicom koja ne propušta zrak radi sigurnije primjene pomoću koje se precizno može dozirati količina

Elicina dr. Loredana

VAŠI OSVRTI

“Zbog specifičnosti posla koji radim morala sam operirati karpalni tunel desne šake i to u travnju 2021. godine. Zahvat je protekao dobro, no ožiljak s kojim sam se suočila, dužine 6 cm, izgledao je prilično ružno. Doimao se otečeno, crveno i veliko i to bas na desnoj ruci. Ipak, žena sam i volim lijepe i njegovane ruke. Prijateljica mi je poklonila Elicinu i dala upute za korištenje. Malu količinu kreme, veličine zrna graška mazati 2x dnevno..." 

Elicina dr. Loredana

Koristim Elicina kremu za akne već godinu dana.
Nikad nisam imala ovako čisto lice, još uvijek ima ožiljaka ali puno puno manje nego prije godinu dana. Rezultatima sam prezadovoljna. 
Jako sam zadovoljna Vašom kremom i htjela sam to zadovoljstvo podijeliti sa svima vama.

Kike Budimir

Prije dvije godine imala sam nesreću. Eksplodirala mi je staklena boca i zaradila sam rez na čelu 6 šavova. Odlučila sam testirati Elicinu jer nisam imala što izgubiti. Rez je bio ružan i bilo je jako izvjesno da ću biti “skarface”. Upornim mazanjem svaki dan je bilo sve bolje i tako sam već nakon 15 dana imala blijedi rez, a nakon mjesec dana jedva se vidjelo da je tu bila ružna otečena razrezotina dužine skoro 8 cm. Zato želim sa svima podijeliti ovo iskustvo jer znam kolika je tuga kad imaš ožiljke na licu kojih se ne možeš riješiti.

Jasminka Budišin

RECENZIJA

portala šminkerica.com

"Moja ocjena za Elicina+ ECO kremu je 4.5, rezultatima sam zaista zadovoljna, lijepo hrani suhu kožu, perutanja nestaju, a ožiljci i mrlje puno se brže smanjuju. "

Elicina konjac spuzva

KONJAC SPUŽVICA NA DAR

uz svaku Elicina kremu

U ponudi su bijela - za sve tipove kože GRATIS uz Elicina+ Eco kremu i crna - s ekstraktom bambusovog ugljena za masnu i mješovitu kožu GRATIS uz Elicina Eco kremu. 

10% POPUST

Pretplati se na newsletter i primi na e-mail kod za 10% popusta na prvu kupnju.

bottom of page