top of page

PROIZVODI

Elicina ECO-Logo-1000 kopija.png

BEZ PARABENA - BEZ MINERALNIH ULJA - BEZ SILIKONA - BEZ PARAFINA - BEZ BOJA - BEZ MIRISA

Placeholder Image

Elicina Eco krema 50 ml

Elicina ECO je originalna krema od mukopolisaharida puža za lice za normalnu, mješovitu i masnu kožu s intenzivnom regenerativnom snagom. Vidljivo smanjuje ožiljke od akni, opekline, ožiljke nakon operacija i zahvata, strije, sunčane i staračke pjege.

Placeholder Image

Elicina Eco krema Pocket 20 ml

Identična kao Eco krema od 50 ml, ali u praktičnom džepnom pakiranju. Hidratantna i regenerirajuća krema za normalnu, mješovitu i masnu kožu. Vidljivo smanjuje ožiljke od akni, opekline, ožiljke nakon operacija i zahvata, strije, sunčane i staračke pjege.

Placeholder Image

Elicina krema 40 gr

Elicina Original krema savršena je za sve tipove kože. Originalna krema od mukopolisaharida puža vidljivo smanjuje ožiljke od akni, opekline, ožiljke nakon operacija i zahvata, strije, sunčane i staračke pjege.

Elicina Plus Eco krema 50 ml

Elicina Plus Eco krema je posebna hidratantna formula za normalnu, suhu, osjetljivu te zrelu kožu. Bogata i svilenkasta tekstura posebno je efikasna protiv bora, crvenila i iritacije kože.

Elicina Plus Eco krema Pocket 20 ml

Identična kao Plus Eco krema od 50 ml, ali u praktičnom džepnom pakiranju. Hranjiva i regenerirajuća krema za suhu, osjetljivu te zrelu kožu. Bogata i svilenkasta tekstura posebno je efikasna protiv bora, crvenila i iritacije kože.

Elicina XT Eco krema 15 ml

Elicina Eco XT intenzivna je njega s hranjivim i revitalizirajućim djelovanjem za nježno područje oko očiju s puževom sluzi i trputcem. Namijenjena je za sve tipove kože, a smanjuje bore, poboljšava tonus kože, briše hiperpigmentacijske mrlje, smanjuje podočnjake, otečenost kapaka i vrećice ispod očiju.

Elicina AV Eco krema 30 ml

Elicina AV Eco intenzivna je njega s hranjivim i regenerirajućim djelovanjem za vrat i dekolte koja podiže, zateže i zaglađuje kožu. Krema je rezultat kombinacije dvaju moćnih ekstrakata: Hellix Aspersa Muller i Aloe Vera koji u sinergiji regeneriraju kožu koja je izgubila elastičnost.

Elicina Serum Anti-Age 30 ml

Brzoupijajući eliksir za aktivno djelovanje protiv svih simptoma starenja. Aktivira regeneraciju stanica i vašoj koži vraća sjaj i elastičnost. Hidratizira kožu, smanjuje bore i ujednačava ton kože.

Elicina Sheet Maska 22 gr

Elicina Eco maska za lice u maramici je intenzivan 20-minutni tretman za sve tipove kože koji uklanja tragove starenja te poboljšava tonus kože. Uklanja mrtve stanice i hrani kožu, te poboljšava elastičnost koja se gubi tijekom godina.

Konjac spužvica Bijela

Konjac spužvica prirodna bijela namijenjena je za sve tipove kože. Idealna je za svakodnevno umivanje, čišćenje i njegu kože lica.

Konjac spužvica Crna

Konjac spužvica crna od bambusovog ugljena namijenjena je za mješovitu i masnu kožu. Idealna je za svakodnevno umivanje, čišćenje i njegu kože lica.

bottom of page