top of page

Konjac spužvica Crna

5,20 €

Konjac spužvica crna od bambusovog ugljena namijenjena je za mješovitu i masnu kožu. Idealna je za svakodnevno umivanje, čišćenje i njegu kože lica. Mrežasta, jedinstvena struktura biljnih vlakana čisti kožu i ostavlja je mekom i čistom.
Potiče mikrocirkulaciju, uravnotežuje pH kože i vraća joj prirodan sjaj.

1 kom.

(38,18 kn)

PRIMJENA

Spužva je u tvrdom, dehidriranom obliku. Namočite je u toploj vodi dok ne omekša. Kada je u potpunosti mekana, nježno je istisnite među dlanovima. Spužva je spremna je za uporabu. Vlažnom spužvom nježno masirajte lice kružnim pokretima. Može se koristiti samo s vodom. Nije potrebno dodati sredstvo za čišćenje kože. Ako dodate sredstvo za čišćenje, spužva će pojačati njegovo djelovanje.

Održavanje: Nakon upotrebe spužvu dobro isperite i istisnite između dlanova te ju stavite da se suši na prozračnom mjestu (objesite je na kukicu u kupatilu, končić za vješanje već je na spužvici). Ne cijedite spužvu jer to može oštetiti biljna vlakna. Kada je suha, smanji obujam i postaje tvrda. Prije ponovne upotrebe, namočite je u vodi. Ne koristite kada je suha. Ne ostavljajte spužvu u vodi.

Ne sadrži štetne kemijske sastojke, poput umjetnih boja, konzervansa i mirisa.

Uz odgovarajuće održavanje može trajati 2-3 mjeseca. Kad se počne raspadati znači da joj je vijek trajanja došao kraju, te je možete posaditi u zemlju kao kompost.

SASTAV

Biljka konjac, 100 % prirodan proizvod, biljnog podrijetla, 100% biorazgradivo

*Izbjegavati kontakt s očima. U slučaju da dođe do kontakta s očima, isprati velikom količinom vode.

bottom of page