top of page
Konjac spuzvica na poklon Elicina
Anchor 1

KONJAC SPUŽVICA

UZ SVAKU ELICINA ECO KREMU
Potpuno prirodna pomoć za čišćenje lica

Ne možemo dovoljno naglasiti koliko je čišćenje važno ukoliko želite zdravu kožu. Ni najbolja krema nema učinka ukoliko je mažete na kožu koja nije temeljito očišćena.

Kako bi Vam u tome pomogli, tražili smo idealno sredstvo koje će, uz Elicina kreme, omogućujući vašoj koži čišći, glađi i zdraviji izgled.

Odlučili smo se za konjac spužvice: potpuno prirodne, biljnog podrijetla, 100% biorazgradive. Koriste se s vodom, te Vam nije potrebno nikakvo dodatno sredstvo za čišćenje.

U ponudi su:

bijela - za sve tipove kože, GRATIS uz Elicina Eco Plus kremu

crna - s ekstraktom bambusovog ugljena, za masnu i mješovitu kožu, GRATIS uz Elicina Eco kremu. 

Konjac spuzvica na poklon Elicina
ŠTO JE KONJAC SPUŽVICA?

Konjac "Amorphophallus Konjac" je gomoljasta biljka porijeklom iz Azije, a uzgaja se u Japanu, Koreji, Kini. U Aziji se biljka Konjac koristi kao namirnica. Glavni sastojak Konjac korijena je glukoman vlakno koje sadrži širok spektar aminokiselina. Osim što je bogat vlaknima, Konjac korijen također je prepun vitamina i minerala poput željeza, kalija, fosfora i kalcija.

 

Konjac spužvica idealna je za svakodnevno umivanje, čišćenje i njegu kože lica. Mrežasta, jedinstvena struktura biljnih vlakana čisti kožu i ostavlja je mekom i čistom.  Ne sadrži štetne kemijske sastojke, poput umjetnih boja, konzervansa i mirisa.

 

 

Kako se koristi?

Spužva je u tvrdom, dehidriranom obliku. Namočite je u toploj vodi dok ne omekša. Kada je u potpunosti mekana, nježno je istisnite među dlanovima. Spužva je spremna je za uporabu. Vlažnom spužvom nježno masirajte lice  kružnim pokretima. Može se koristit samo s vodom. Nije potrebno dodati  sredstvo za čišćenje kože. Ako dodate sredstvo za čišćenje, spužva će pojačati njegovo djelovanje. 

 

Održavanje: Nakon upotrebe spužvu dobro isperite i istisnite između dlanova te ju stavite da se suši na prozračnom mjestu(objesite je na kukicu u kupatilu, končić za vješanje već je na spužvici).  Ne cijedite spužvu jer to može oštetiti biljna vlakna. Kada je suha, smanji obujam i postaje tvrda. Prije ponovne upotrebe, namočite je u vodi. Ne koristite kada je suha. Ne ostavljajte spužvu u vodi.

 

Konjac spužva je 100% prirodni proizvod. Uz odgovarajuće održavanje može  trajati 2-3 mjeseca. Kad se počne raspadati znači da joj je vijek trajanja došao kraju, te je možete posaditi u zemlju kao kompost. 

Elicina kreme sa GRATIS konjac spužvicama potražite u ljekarnama ili naručite u web shopu do isteka zaliha.

 

 

bottom of page