top of page
Elicina krema iskustva

VAŠI OSVRTI

Vaše iskustvo nam puno znači. Zabilježite ga!

Želimo se zahvaliti svim korisnicima koji su podijelili svoje iskustvo s Elicina proizvodima. 

Ožiljci nakon zahvata

Liječnica, Dr.sc. Loredana L., dr.med. nakon operacije karpalnog tunela šake koristila je Elicina kremu od 20 gr u tubi. 

“Zbog specifičnosti posla koji radim morala sam operirati karpalni tunel desne šake i to u travnju 2021. godine. Zahvat je protekao dobro, no ožiljak s kojim sam se suočila, dužine 6 cm, izgledao je prilično ružno. Doimao se otečeno, crveno i veliko i to bas na desnoj ruci. Ipak, žena sam i volim lijepe i njegovane ruke."

Elicina dr. Loredana

"Prijateljica mi je poklonila Elicinu i dala upute za korištenje. Malu količinu kreme, veličine zrna graška mazati 2x dnevno. Bila sam poslušna. Nisam preskakala mazanje pa sam vrlo brzo vidjela rezultate – površinski epidermis popucao je i ogulio se, a mlada koža u predjelu ožiljka djelovala je još crvenije, otečeno. No, nakon par dana mazanja ožiljak je naočigled postajao bljeđi i mekan da bi na kraju, nakon 3 tjedna postao potpuno nevidljiv. Omekšao je i problijedio kao okolna koža.Elicina mi je bila vrlo ugodna za nanošenje, prirodna, gotovo bez mirisa, lako se utrljavala i brzo upila” 

Ožiljci od akni

Nakon čišćenja lica u jednom kozmetičkom salonu, došlo je do upalnog procesa zbog korištenja nesterilne opreme. Crvenilo se nakon čišćenja nije smirilo, a pojavile su se bolne akne na obrazima, čelu i bradi. Prve slike prikazuju stanje nekoliko mjeseci nakon spomenutog čišćenja lica.
Započeto je korištenje Elicina Eco kreme*.

Elicina ožiljci od akni

"U početku nisam vidjela veliku razliku jer su akne još uvijek svakodnevno izlazile. Počela sam koristiti Elicina Eco kremu krajem listopada 2020. godine.

Koristila sam je na način da sam ju nanosila ciljano samo na područje zahvaćeno aknama.

U siječnju sam započela rutinu** koju koristim i danas.

U ova sam 4 mjeseca vidjela značajnu razliku. Osim što imam manje prištića i što se njihova veličina smanjila, primjećujem da se ožiljci smanjuju i posvjetljuju.

Koža je na dodir mekana i glatka. Preporučujem!"

*Koristila sam Elicina Eco kremu od 50 ml.
**Lice sam prala blagim čistačem (ujutro i uvečer, a nekada i u danu ako bi se zamastilo) + konjac spužvicu nekoliko puta tjedno.
Postoperativni ožiljak

Nakon kirurškog zahvata Depuytrenove kontrakture, liječnik koji je izvršio zahvat preporučio je mazanje ožiljaka Elicina kremom. Krema je apicirana 1-2 puta dnevno u periodu od 45 dana. Korištena je Elicina krema 40 gr. Slike prikazuju stanje 2 dana od skidanja šavova, 20 dana nakon početka mazanja i 45 dana od početka mazanja kreme

Postoperativni ožiljak Elicina

"Krenuo sam s mazanjem 2 dana nakon skidanja šavova jer mi je liječnik dao preporuku za ovu kremu.

Ruka je grozno izgledala. Sada, 3 mjeseca nakon zahvata, ožiljak je gotovo nevidljiv.

Najgori period bio je ljuštenje kože koja je bila odvojena. Ona je ubrzo otpala, a ispod nje nalazila se zdrava ružičasta koža.

Zadovoljan sam rezultatom i svima preporučujem ovu kremu.

 

Žao mi je samo što nismo bolje slikali.."

JAVI NAM SVOJE ISKUSTVO S ELICINOM

Priloži datoteku

Poruka uspjesno poslana!

Podijeli svoje iskustvo
bottom of page